Selecteer een pagina

Zakelijk. Verlaag burn-out verzuim op de werkvloer.

Na de scan krijg je een toelichting op het risico en aanbod voor een Leefstijl Coachtraject voor werknemers. Het traject is persoonlijk met de focus op hetgeen dat de meeste aandacht verdient.

Samen met de werknemer werken we aan de oorzaak van de oorzaak op een locatie weg van de werkvloer. Zo krijg jij grip op het burn-out verzuim in jouw team.

Persoonlijk en op maat

Rechtstreeks naar het hart van de oorzaak

Op een inspirerende locatie

Maak je leven beter

Verantwoordelijkheid voor gezondheid en mentaal welzijn. 

Mijn visie is dat er persoonlijk leiderschap voor nodig is om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor je gezondheid en mentale welzijn. Mijn Leefstijl Coachtrajecten zetten persoonlijke ontwikkeling in gang en zijn daarmee individuele leertrajecten. Werkgevers zetten hier opleidingsbudget voor in.

Vanuit persoonlijke ervaring weet ik dat burn-out zijn een heftige ervaring is en je uitnodigt om je persoonlijke ontwikkeling in gang te zetten. Want hoe is het zover gekomen en hoe ga je aan je herstel werken? Hoe ga jíj je gezondheid op de eerste plaats zetten? Zodat je met je talenten een voor jou zinvolle bijdrage kunt leveren, in de maatschappij en op je werk! Je kunt gerust zeggen dat dit een stevig leertraject is waar je met de juiste begeleiding sterker uit kunt komen.

Van mijn werkgever kreeg ik vanuit het opleidingsbudget professionele begeleiding van een coach. Terwijl de oorzaak niet (alleen) in het werk zat, maar het kwam uiteraard wel in het werk tot uiting. De persoonlijke ontwikkeling die bij mij in gang werd gezet heeft er onder andere toe geleid dat ik diverse opleidingen ben gaan volgen om meer zingeving in mijn werk te ervaren. Daarna heb ik heel wat jaren coach ervaring opgedaan als gecertificeerd professioneel co-active coach en systeemcoach. Zo heb ik voor mijn werkgever weer veel moois terug kunnen doen.

Nu heb ik mijn expertise aangevuld met leefstijlcoaching. Veel mensen denken dat leefstijl alleen over voeding en beweging gaat, maar niets is minder waar. Leefstijl gaat juíst ook over ontspanning en balans in ons leven, over mind set en mentaal welzijn. Want dit heeft ongelooflijk veel invloed op hoe we ons fysiek voelen. Mentale en fysieke fitheid bepalen samen de kwaliteit van leven en dus hoe je functioneert in het dagelijks leven. Leefstijlcoaching richt zich daarom op body & mind.

Mijn 4 pijlers van leefstijlcoaching

Ontspanning

Kom weer in balans en neem de regie over je leven.

Beweging

Ontdek hoe je met plezier in beweging komt en blijft.

Voeding

Verbeter je leefstijl met voeding en leer wat gezond is voor jou.

Zingeving

Kom in verbinding met je drijfveren en geef in goede gezondheid zin aan je leven.

Accreditaties & opleidingen

“Klachten zijn signalen die de weg wijzen naar waar we moeten beginnen.”

Contact

Ga aan de slag met verzuim op de werkvloer