Selecteer een pagina

Aanbod

Maak je leven beter

Maak gratis kennis

Maak je leven beter

Leer een beter leven te creëren door je zelfhelend vermogen te stimuleren.

Als je gezond bent heb je duizend wensen, als je ziek bent maar één: beter worden. Het goede nieuws is: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Wie wil er nu niet een gezond en vitaal leven? Gezond en vitaal oud worden? Geef je leefstijl vorm op een manier die bij jou past èn jou gezonder en vitaler maakt!

Wacht niet tot je klachten krijgt, voorkóm dat je klachten krijgt. Klachten zijn signalen van je lichaam die je uitnodigen eens te kijken naar je leefpatronen. Misschien is er iets uit balans in je eet-, beweeg-, ontspan-, slaap- of denkpatroon?

Ons lichaam is een vernuftig systeem, álles hangt met elkaar samen, daarom kijken we er holistisch naar. Het werkt als een chemische fabriek met allerlei stoffen zoals hormonen, neurotransmitters en enzymen. Als er door onze manier van leven tekorten ontstaan, raken lichaamsfuncties uit balans en ontstaan er klachten. In plaats van symptomen te bestrijden gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. We gaan eventuele tekorten aanvullen en verstoorde balansen herstellen.

Mijn 4 pijlers van leefstijlcoaching

Ontspanning

Kom weer in balans en neem de regie over je leven.

Beweging

Ontdek hoe je met plezier in beweging komt en blijft.

Voeding

Verbeter je leefstijl met voeding en leer wat gezond is voor jou.

Zingeving

Kom in verbinding met je drijfveren en geef in goede gezondheid zin aan je leven.

Hoe weet ik of leefstijlcoaching iets voor mij is?

Je bent gezond, zit lekker in je vel en je wilt dit zo houden door het maken van de juiste leefstijlkeuzes, maar je weet niet goed hoe. Of je voelt je niet vitaal en je mist energie, je ervaart dit als een risico om je gezondheid te verliezen. Herken je jezelf hierin? Goede kans dat ik je verder kan helpen.

Van gezondheid naar vitaliteit

Je bent niet ziek of uit balans, maar je hebt wel het gevoel dat er iets mist en dat geeft onrust. Je wilt weerbaar zijn en blijven voor alles wat er in onze moderne maatschappij op ons afkomt. Je bent op zoek naar meer energie en vitaliteit in je leven en je wilt dat een professional met je meekijkt en je een spiegel voorhoudt.

Beginnen met gezonder eten en meer bewegen

Je wilt je leefstijl verbeteren met voeding en beweging maar je weet niet wat wel en niet gezond is voor jou. En hoe je hier het beste mee kunt beginnen om het ook vol te houden. Je zoekt iemand die jou advies en coaching kan geven om je doelen te bereiken met een blijvend resultaat.

Evenwicht in draagkracht en -last

Je bent danig uit balans, het wordt je allemaal teveel en je loopt helemaal vast. Je weet niet wat je moet doen om eruit te komen, je bent de regie kwijt. Je hebt een professionele begeleider nodig die jou kan helpen om de regie weer terug te krijgen.

Zingevingsvragen

Je zit niet lekker in je vel en je wordt niet meer blij van de dingen die je doet. Je weet niet welke dingen wel zin geven aan jouw leven. Je bent op zoek naar een manier om eruit te komen en iemand die je daarin coacht en uitdaagt. Zodat je in overeenstemming met je drijfveren je leven en gezondheid weer op de rit kunt brengen.

Mijn aanpak

We gaan met die zaken aan de slag die de meeste aandacht verdienen. Altijd in de context van het totaalplaatje van jouw leven en jouw wensen. Ik voorzie je van de juiste kennis zodat jij de juiste zelfzorg toepast in je leven. Denk hierbij aan het toepassen van principes die aansluiten bij hoe ons lichaam is geprogrammeerd. Ook kijken we of er sprake is van verstoorde balansen of tekorten.

Een leefstijl coachtraject start met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel jij over jouw coachvraag en ik over mijn werkwijze.

Als we besluiten het traject samen aan te gaan vul je online een intake vragenlijst in. Hiermee krijg ik inzicht in jouw persoonlijke situatie; de context waarin we aan de slag gaan. Vervolgens starten we het traject dat bestaat uit 5 sessies van maximaal 1,5 uur. Indien gewenst kun je na het traject losse sessies volgen.

“Klachten zijn signalen die de weg wijzen naar waar we moeten beginnen.”

Hoe het werkt

Plan gratis kennismakingsgesprek in

Tijdens dit gesprek vertel jij over jouw coachvraag en ik over mijn werkwijzen. Hebben we een match? Dan starten we het coachtraject.

i

Leefstijl Coachtraject van 5 sessies

We starten het coachtraject. Jij vult online een intake vragenlijst in. Hiermee krijg ik inzicht in jouw persoonlijke situatie; de context waarin we aan de slag gaan. Het traject bestaat uit 5 sessies van maximaal 1,5 uur.

Behaal je doelen

Na de 5 sessies heb jij je doelen behaald. Indien gewenst kun je na het traject losse nazorg consulten inplannen. Een steuntje in de rug voor wanneer je het nodig hebt. 

Gratis kennismakingsgesprek

Het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek is de beste manier om te ontdekken of we de juiste klik hebben en of mijn werkwijze past bij wat jij zoekt en nodig hebt. Het gesprek duurt maximaal een half uur en is gratis en vrijblijvend.

Gratis

Leefstijl Coachtraject

In 5 sessies gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw leven. Het gehele traject bestaat uit 5 sessies van maximaal 1,5 uur.

Voordat we beginnen vul je online een intake vragenlijst in. Daarna maak ik een uitgebreide analyse van de anamnese, de huidige situatie en de gewenste situatie. Dit bepaalt de context waarin we aan de slag gaan.

€2500,- 

Nazorg Coachsessie

Mogelijk blijkt na een tijdje dat er nog niet behandelde klachten of onderwerpen zijn die ook aandacht behoeven. Of wil je graag dat een professional af en toe nog eens met je mee kijkt hoe de zaken ervoor staan. Preventief, zodat je gezondheid en vitaliteit behouden blijven; zeg maar een APK-sessie.

€250,-

Accreditaties & opleidingen

Contact

Gun jezelf een beter leven.